Ook voor het verzorgen van uw lessen.

Als instructeur ben ik gecertificeerd voor verschillende organisaties. Voor mijn bedrijf verzorg ik de lessen namens het Rode Kruis vanwege de stimulerende, praktijkgerichte lesmethode.

Daarnaast kan dit ook namens:
Het Oranje Kruis
De Nederlandse Reanimatieraad NRR
Het NIKTA (EHBO)

Als instructeur blijf ik steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de EHBO-richtlijnen. Zo heb ik de opleiding “Trauma Care for First Responder” gevolgd waarin de ABCDE-methodiek aangeleerd wordt. Deze methodiek wordt gebruikt door de ambulancemedewerkers en het heeft veel voordelen als ook de EHBO-medewerkers dit beheersen. Zo vind er een goede overdracht plaats als een slachtoffer opgehaald moet worden door een ambulance, alle belangrijke informatie zal op een duidelijke heldere manier door de eerste hulpverlener uitgewisseld worden met de ambulancemedewerker.

Ook in de didactiek blijf ik de nieuwe ontwikkelingen volgen. De OTIC methode die vooral bij het Rode Kruis wordt gebruikt gebruik ik al regelmatig in mijn cursussen. Tijdens de lessen geef ik de juiste feedback om cursisten de lesstof eigen te maken. Begrippenkennis wordt in verschillende werkvormen aangeleerd en zorgt voor de nodige afwisseling in de lessen.

Voor deze dienst vraag ik een vast uurtarief van €40,00 en bij een afstand verder dan 20 km enkele reis ook een kilometervergoeding.

 

Judith Keijzers

EHBO instructeur, actief in Brabant, Gelderland en Limburg. Geboren en getogen in Cuijk, vanuit evenementenhulpverlening overstap gemaakt naar instructeur.